DNVGL.fi

Mistä aloittaa?

SHARE:
PRINT:
Group of people

Uudet ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 versiot julkaistiin syyskuussa 2015. Siirtymäaika uusiin versioihin  on 3 vuotta julkaisupäivästä laskien. Siirtymä uuteen versioon voidaan tehdä milloin tahansa siirtymäjakson aikana. Suosittelemmekin organiosaatioita valmistelemaan siirtymiseen niin pian kuin mahdollista.

Suositeltavat toimenpiteet

  • Uuden standardin hankkiminen ja sen sisältöön tutustuminen. Standardeja voi ostaa ISO-organisaation kautta tai Suomen Standardisoimisliitosta (SFS). Mikäli organisaatiosi on jo sertifioitu ISO 9001 ja/tai ISO 14001 mukaisesti kannattaa keskittyä standardin päivittyneisiin osioihin.
  • Varmista, että yrityksesi avainhenkilöt saavat tietoa muutoksista ja ymmärtävät uudet vaatimukset.
  • Selvitä erot nykyisen johtamisjärjestelmänne ja uudistetun standardin välillä, sekä laadi suunnitelma standardin uusien vaatimusten toteuttamiseksi
  • Toteuta tarvittavat muutokset organisaation johtamisjärjestelmään.

Keskustelemme mielellämme lisää siitä, miten voimme tukea yritystänne siirtymisessä uuteen standardiversioon ISO 9001 ja ISO 14001. Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä Voimmeko auttaa? Haluatko kysyä tuotteistamme, auditointiajankohdasta, sertifikaatista, laskusta tai jostain muusta?