DNVGL.fi

ISO-versiomuutokset

Opas siirtymisessä uuteen ISO-standardiin

Ota yhteyttä:

Tarvitsetko apua siirtymisessä?

Yhteydenotto
SHARE:
PRINT:
ISO transition banner

Eri yritykset tarvitsevat erilaista tukea siirtymisessä uusiin ISO-standardeihin. Kolme pakettimme ohjaavat sinua, keskittyvät yksilöllisiin tarpeisiisi ja varmistavat tehokkaan toteutuksen:

1. START valmistaa tehokkaaseen versiovaihdokseen. Tietopaketti sisältää ohjeita ja selvityksiä, eLearning-koulutusta, luokkahuone- ja/tai paikan päällä tapahtuvaa koulutusta, webinaarit ja videot.

2. DEVELOP yhdistää online-itsearviointityökalun ja GAP-analyysin START-pakettiin ja koulutukseen.

3. IMPLEMENT  lisää siirtymätarkastuksen ja Lumina ™ Plus Performance Benchmarking Tool -työkalun DEVELOP-pakettiin ohjeiden, koulutuksen ja arviointien lisäksi. 

Meillä on ISO 45001:n mukaisia ​​paketteja. Riippumatta siirtymävaiheesi tai muutoksen kypsyydestä, tarjoamme ohjausta ja tukea koko siirtymisvaiheessa ja sen jälkeen.

Selaa yllä olevia välilehtiä saadaksesi lisätietoja kaikista niistä ja löydä oikea paketti sinulle. Huomaa, että tässä osassa kuvataan tarjoamamme perustason paketit. 


Haluatko tietää enemmän?

Saat lisätietoja ISO 45001-paketeista, mukaan lukien hintatiedot, täyttämällä alla olevan lomakeen. Olemme yhteydessä sinuun pian.

Tiedätkö mitä tarvitset?

Saat lisätietoja paketeista, mukaan lukien hintatiedot, täyttämällä alla oleva lomake. Myyntimme ottaa sinuun yhteyttä lähiaikoina.