DNVGL.fi

Uudet standardit

- Johdon seminaari tueksi standardimuutostyössä

SHARE:
PRINT:
Useat standardit ovat uusittu versioon 2015 tai 2018. Päivitys on tuonut mukanaan muutoksia, joista erityisesti yrityksen johdon tulisi olla tietoinen. Onko yrityksenne johdolla ollut aikaa tutustua standardimuutoksiin ja pohtia miten muutoksia voidaan hyödyntää yrityksen kehittämisessä? Voisiko Johdon seminaari auttaa?

Asiakkaidemme pyynnöstä olemme rakentaneet aivan uuden koulutuksen ”Johdon seminaari”, jonka tarkoituksena on antaa tietoa standardimuutoksista sekä niiden vaikutuksista olemassa olevaan johtamisjärjestelmään.  

Koulutuksen aikana käydään läpi keskeisimmät standardimuutokset, mm.  

  • toimintaympäristön ja sidosryhmien huomioiminen 
  • johtamisjärjestelmä strategian toimeenpanon apuna  
  • riskien ja mahdollisuuksien huomioiminen johtamisessa 
  • jatkuva parantaminen tavoitteiden ja mittarien avulla 
  • suorituskyvyn seuranta ja arviointi 

Koulutukseen voidaan myös räätälöidä painopiste tarpeenne mukaan. 

Lopuksi keskustellaan yhdessä miten johtamisjärjestelmä kannattaa toteuttaa käytännössä ja kuinka johtamisjärjestelmää voidaan hyödyntää tehokkaasti.

Johdon seminaari on tiivis 2-3 tunnin koulutus ja suosittelemme sitä kaikille yrityksille, jotka työskentelevät ISO-versionmuutoksen parissa. 

Halutessanne koulutus voidaan räätälöidä myös niin, että Johdon seminaari –osuuden lisäksi kouluttaja tekee saman päivän aikana GAP-analyysin, jossa verrataan yrityksenne nykytilaa uusiin standardivaatimuksiin ja tuodaan esille mitkä kohdat vaativat vielä toimenpiteitä.

Ota yhteyttä ja keskustelemme mielellämme lisää johdon seminaarista.

mies toimistossa
Ota yhteyttä Voimmeko auttaa? Haluatko kysyä tuotteistamme, auditointiajankohdasta, sertifikaatista, laskusta tai jostain muusta?