DNVGL.fi

Koulutusta työntekijöille

SHARE:
PRINT:
DNV GL Careers

Kurssitarjonnassamme löytyy useita kursseja jotka liittyvät ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 standardeihin:

 1. Laatu- ja ympäristöjärjestelmien perusteet koulutus. Antaa osallistujille perustietoja ja taitoja, jotka liittyvät laatu- ja ympäristöstandardien vaatimuksiin.
 2. IRCA Transition Courses. Jos sinulla on jo johtavan arvioijan pätevyydet (suorittaa sisäisiä ja ulkoisia arviointeja) tämä kurssi on erinomainen tilaisuus päivittää osaaminen ja pätevyydet uusien standardien mukaiseksi.
 3. Sisäisen auditoijan koulutus. Antaa uusille ja jo aikaisemminkin auditointeja suorittaneille sisäisille auditoijille valmiudet suorittaa tarkoituksenmukaisia ja kehittäviä auditointeja.  Auttaa yritystä siirtymisessä uusiin standardeihin sisäisien auditointien puitteissa.
 4. IRCA Johtavan arvioijan koulutus. Tämän koulutuksen avulla voit saada tarvittavat tiedot ja taidot suorittaa johtavia arviointeja uusien standardien mukaisesti.  Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat IRCA  Johtavan arvioijan pätevyydet.

  Järjestämme myös yhden päivän koulutuksia ja seminaareja liittyen ISO standardien muutoksiin ja vaatimuksiin.

  Osallistumalla seminaareihimme tai koulutuksiimme, voit saada tarvittavat tiedot, taidot ja apua sujuvaan siirtoon uusien standardien vaatimuksiin organisaation sisällä.

  Lisätietoja koulutuksista ja seminaareista löydät Koulutussivuiltamme ja ottamalla yhteyttä koulutuspalveluihimme ja myyntiimme.

  Tarjoamme myös erilaisia yrityskohtaisia koulutusratkaisuja, jotka auttavat yritystänne siirtymään uusien ISO standardien piiriin. Katso lisää.
Ota yhteyttä Kysy lisää koulutuksistamme