DNVGL.fi

Siirtyminen ISO 45001:2018 -versioon

Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä

Ota yhteyttä

Osmo Flink
Sales and Marketing Manager, Head of section

Kysymyksiä siirtymisestä?

Yhteydenotto
SHARE:
PRINT:
Safety Helmets
Aloita siirtyminen OHSAS 18001 uuteen ISO 45001 -järjestelmään. Voimme tukea sinua siirtymisessä.

ISO 45001:2018 on vahvistettu 23.3.2018. Standardin julkaisun jälkeen on OHSAS 18001-sertifioiduilla yrityksillä kolmen vuoden siirtymäkausi 2021 asti. Voit aloittaa valmistautumisen jo nyt.

Standardin tärkeimmät muutokset

ISO 45001 noudattaa ISO:n korkeatasoista rakennetta (High Level Structure, HLS), joka on yhteinen kaikille ISO-standardeille.

ISO 45001 on hyväksytty kansainväliseksi standardiksi, kun siitä tuli ISO-standardi. Koska se noudattaa samaa rakennetta kuin muut laajalti käytössä olevat ISO:t, kuten ISO 9001 ja ISO 14001, se on helpompi integroida muihin hallintajärjestelmiin.

Monet OHSASin vaatimukset jatkuvat edelleen ISO 45001 -standardissa. Uudessa on kuitenkin joitain täysin uusia ja tarkistettuja vaatimuksia. .

Aloita siirtymäprosessi

Olemme täällä auttaaksemme muotoksessa

  • Itseopiskelumateriaali: siirtymäohjeistus ja itsearvioinnin tsekkilista. Nämä ovat vapaasti käytettävissä ja löytyvät alta.
  • Gap-analyysi kertoo missä vaiheessa yritys tällä hetkellä on ja kuinka valmis se on ISO 45001 versioon.
  • Julkiset koulutukset ja yrityksille suoraan räätälöidyt koulutukset.
  • Siirtymäauditoinnit.
     

Ovatko yritykset valmistautuneet ISO 45001 -standardiin?

DNV GL:n ViewPoint Espresso -tutkimukset ovat laadittu ymmärtämään yritysten valmiutta alueella, joissa on ISO-standardia koskevia muutoksia. Tutkimukset osoittavat, että monet yritykset ovat ryhtyneet toimiin, mutta ei liene yllätys, että siellä on paljon vaihtelua. Useimmilla yrityksillä on järjestelmässä puutteita, jotka on korjattava ennen siirtymistä. Lue lisää Expresso -tutkimuksista alla. 

Siirtymiseen sopiva palvelupakettimme: START, DEVELOP ja IMPLEMENT. Tutustu.

Koska erilaiset yritykset tarvitsevat eri tukimuotoja siirtymään, olemme laatineet kolme siirtopakettia, jotka voivat tukea sinua versiomuutoksessa. Tutustu paketteihimme, joihin pääset alla olevista linkeistä.