DNVGL.fi

Koulutuksella etumatkaa

Joskus sertifioinnin aloittaminen tuntuu työläältä prosessilta. Tueksi on kuitenkin rakennettu useita erilaisia palveluita.

1. Kaikille avoin koulutus

Avoimeen koulutukseen osallistuminen voi tarjota paljon tukea kun päämääränä on  ISO sertifioinnin saavuttaminen. Avoimet koulutukset ovat normaalisti 1-2 päivän mittaisia riippuen siitä minkä koulutuksen valitset. Kurssille voi osallistua useampikin samasta yrityksestä.


2. Räätälöity koulutus

Voimme tarjota organisaatiollenne myös yrityskohtaista/ räätälöityä koulutusta. Koulutus laaditaan kouluttajamme avustamana juuri organisaationne tarpeiden mukaiseksi.         


3. 
GAP – analyysi ja work shop

GAP –analyysin aikana arvioidaan valmiutenne sertifiointiin ja miten hallintajärjestelmänne vastaa standardin vaatimuksiin. GAP – analyysin tekee aina koulutettu ja kokenut auditoija. GAP – analyysin aikana valmistellaan raportti, joka jää organisaationne käyttöön. GAP-analyysi voidaan toteuttaa myös work shop muodossa, jolloin organisaatiollanne on mahdollisuus laatia yksityiskohtaisempi työlista tarvittavista muutoksista, vastuualueista sekä aikarajoista.

Ota yhteyttä, keskustelemme mielellämme lisää koulutusvaihtoehdoista.

Voit tutustua koulutusvaihtoehtoihimme koulutussivuilta.

training get a head start