DNVGL.fi

Digitaaliset palvelut - My DNV GL/Veracity

SHARE:
PRINT:
Men discussing charts
Digitaaliset palvelut tukevat sinua kaikissa sertifioinnin vaiheissa ja antavat mahdollisuuden hyödyntää auditointitietojen potentiaalia.

eAdvantage

eAdvantage tarjoaa täydellisen katsauksen entisiin ja tuleviin auditoinnin toimenpiteisiin. Portaalin kautta näet tulevia toimintoja, voit työskennellä löydösten kanssa ja vastata niihin. Voit kommunikoida auditoijan kanssa, jakaa tietoja, pääset tutustumaan sertifikaatteihin ja seuraamaan yleisesti asioiden edistymistä. Pääset portaaliin yläpalkin My DNV GL -kohdasta. 

Digitaaliset sertifiointimerkit

Näytä asiakkaille, että järjestelmäsi on sertifioitu. Digitaalisessa muodossa olevia merkkejä on helppo hyödyntää ja ne ovat helposti täältä saatavilla. Määritä digitaaliset merkit, joita voit hyödyntää web-sivustollasi, ja jotka DNV GL tarkistaa reaaliaikaisesti. Eri järjestelmien merkkien saatavuus vaihtelee. Linkki merkkeihin kohdasta: Sertifikaattimerkit - eCert Marks tai yläpalkin My DNV GL -kohdasta. 

Certificate data in the blockchain

Kaikki sertifikaatit tallennetaan ja päivitetään turvallisessa lohkoketjusovelluksessa. Tällöin kuka tahansa voi saada välittömästi vahvistuksen, että sertifikaatti on voimassa ja ajan tasalla.

Lumina - Performance benchmarking

LuminaTM on joukko työkaluja, jotka parantavat hallintajärjestelmääsi. Lumina analysoi yrityksesi auditointitietoja. Voit vertailla näitä tietoja tuhansiin yrityksiin maailmanlaajuisesti yli 1,6 miljoonan tarkastustuloksen perusteella. Hanki yleiskuva yrityksesi tehokkuudesta, vertaile omia toimintamuotoja, tunnista ongelmat varhaisessa vaiheessa ja suorita analyysejä, jotta näet, kuinka toimitte vertailuasiakkaisiin nähden.