DNVGL.fi

Osallistu koulutuksiimme etänä! Nyt huhti-kesäkuun online-kurssien hinnasta -10%.

Monien suomalaisten työssä ja arkielämässä tällä hetkellä eletään ns. odotustilassa siitä, mitä lähitulevaisuus tuo tullessaan. Mutta sen ei tarvitse tarkoittaa sitä että omien taitojen ja tiedon lisääminen tulisi unohtaa.

Remote Training

Ota yhteyttä

Tarja Irene Myller

Tarja Irene Myller

Training Manager

DNV GL:n kaikki koulutuskalenterissamme olevat kurssit huhtikuusta kesäkuun loppuun saakka järjestetään online-kursseina (etänä) osallistujien ja kouluttajien turvallisuuden lisäämiseksi. 

Voit osallistua kursseille helposti ja turvallisesti kotisi työpisteestä ja pitää taitosi ajan tasalla. Ilmoittautuminen kursseille nettisivujemme kautta ja lähetämme sinulle kaikki tarvittavat tiedot toteutuksesta sähköpostitse ennen kurssia. 

Vaihtoehtoisesti voit osallistua verkkokursseillemme (eLearnings). Tarjoamme useita verkkokursseja mm. Laadun, ympäristön, riskienhallinnan, työympäristön ja elintarviketurvallisuuden aloilta.  Tutustu alla olevien linkkien kautta online- ja verkkokurssien tarjontaamme.


Kurssialennuksemme koskee vain huhti-kesäkuun online-kursseja ja uusia ilmoittautumisia. Huhti-kesäkuun online-kurssihinnat on jo valmiiksi alennettu.

eLearning-kurssit ovat normaalihintaisia.

Ota yhteyttä

Tarja Irene Myller

Tarja Irene Myller

Training Manager

Etsitkö sopivaa koulutusta?

Kysy lisää