DNVGL.fi

1. Blockchain muuttaa tapaa jakaa ja varmistaa tietoja

Blockchainia voidaan käyttää muun muassa yrityksessäsi varmistamaan jäljitettävyys toimitusketjussa ja jakaa tietoja tuotteen polusta loppukäyttäjälle.

Blockchain concept

Ota yhteyttä

Osmo Flink

Osmo Flink

Sales and Marketing Manager / Sertifiointi-, todennus-, koulutus- ja muut palvelut

Puhelin +358 10 2924 200

Haluatko lisätietoja?

Yhteydenotto
Blockchain-tekniikasta puhutaan paljon, ja että se on teknologinen vallankumous. Ehkei se ole vielä niin esillä, mutta tämä teknologia on tärkeä tiedon jakamiseen ja tietojen luotettavuuteen. Katso lyhyt video, jos haluat tietää mitä blockchain on, ja jonka kumppanimme VeChain on meille tehnyt. DNV GL on toimialansa ensimmäisenä siirtänyt kaikki sertifikaatit turvalliseksi Blockchain-versioiksi. Vuonna 2018 kaikki asiakkaamme saivat uudet sertifikaatit, joissa on käytetty lohkoketjutekniikkaa. Näet, miten se toimii täältä.
  • Sinun on hyvä olla tietoinen, miten lohkoketjutekniikkaa käytetään toimialallanne - yksi asia on varma: kilpailijat jo katsovat lohkoketjun tuomia mahdollisuuksia.

Meillä DNV GL:ssä on palvelu, jota kutsumme My Storyksi ja jonka avulla yrityksesi voi jakaa tietoja asiakkaiden ja liikekumppaneiden kanssa. Blockchainia voidaan käyttää muun muassa yrityksessäsi varmistamaan jäljitettävyys toimitusketjussa ja jakaa tietoja tuotteen polusta loppukäyttäjälle - mutta Blockchainissa on monia muita vaihtoehtoja. DNV GL:n Blockchainin erityispiirteenä on, että itsenäisenä kolmannena osapuolena tarkistamme tiedot, jotta tietojenkäsittelyn varmistavan teknologian lisäksi asiantuntijat antavat panoksensa prosessiin. Eli DNV GL asettaa nimemme tuotteiden tai palveluiden taakse. 

Ota meihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä kartoittaa, miten Blockchain voi vahvistaa liiketoimintaanne.

Ota yhteyttä

Osmo Flink

Osmo Flink

Sales and Marketing Manager / Sertifiointi-, todennus-, koulutus- ja muut palvelut

Puhelin +358 10 2924 200

Haluatko lisätietoja?

Yhteydenotto