DNVGL.fi

3. Elintarviketurvallisuus ja -väärennökset elintarvikealan yrityksille

Saat etua, jos toimit ennakoivasti ehkäisemaan väärennöksiä elintarvikealalla.

BRC Global Standard for Food Safety

Ota yhteyttä

Osmo Flink

Osmo Flink

Sales and Marketing Manager / Sertifiointi-, todennus-, koulutus- ja muut palvelut

Haluatko lisätietoja?

Yhteydenotto

Nykyisin kaikki elintarvikestandardit sisältävät vaatimuksia elintarvikkeiden väärennösten ja elintarvikkeiden turvallisuuteen liittyvien vahinkojen käsittelemiseksi. Ennaltaehkäisyn menetelmät ovat olemassa, mutta on tapauksia, joihin yritykset joutuvat alttiiksi.

  • Sinun on hyvä olla tietoinen, että elintarvikeväärennösten ennaltaehkäisyyn ja hallintaan valmistautuminen yksi vähittäiskauppaketjujen tärkeimpiä asioita lähivuosina. Saat etua, jos jo toimit ennakoivasti ehkäisemaan väärennöksiä elintarvikealalla. Lue lisää siitä, mitä voit tehdä täältä, tai ota yhteyttä DNV GL Business Assuranceen kysyäksesi lisää.

FFSC julkaisee useita erinomaisia ​​oppaita elintarvikkeiden turvallisuudesta ja väärennöksistä, joita voit lukea täältä.

DNV GL:ssä olemme kehittäneet My Story-palvelun, joka käyttää Blockchain-teknologiaa. Se takaa toimitusketjun jäljitettävyyden ja antaa yrityksellesi mahdollisuuden jakaa tietoja tuotteistasi toimittajien ja asiakkaiden sekä kuluttajien kanssa. Se lisää luottamusta sinuun. Voit dokumentoida tuotteen toimitusketjun matkan ja älypuhelimen kautta kuluttaja näkee nämä tiedot suoraan myymälässä. Katso esimerkki siitä, miten tätä käytetään elintarviketeollisuudessa. Jos haluat tietää lisää My Storysta, lue lisää täältä.

DNV GL Business Assurancella myös monia mahdollisuuksia auttaa sinua kartoittamaan toimitusketjun riskejä, joista voit lukea lisää täältä ja täältä.

Ota yhteyttä

Osmo Flink

Osmo Flink

Sales and Marketing Manager / Sertifiointi-, todennus-, koulutus- ja muut palvelut

Haluatko lisätietoja?

Yhteydenotto