DNVGL.fi

4. Kulttuuri elintarviketeollisuudessa

FSSC22000

Ota yhteyttä

Osmo Flink

Osmo Flink

Sales and Marketing Manager

Haluatko lisätietoja?

Yhteydenotto

Ovatko hyvät järjestelmät ja valvontatoimet riittäviä turvaamaan yritykseesi kohdistuvia uhkia, joita voi olla kaikissa liiketoimintaprosesseissa? Jokainen, joka työskentelee johtamisjärjestelmien ja elintarviketurvallisuuden kanssa, tietää, että kyse on myös hyvästä elintarviketurvallisuuskulttuurista yrityksessä.

  • Sinun on hyvä olla tietoinen, että elintarviketurvallisuuskulttuuri on yksi elintarviketeollisuuden kuumimmista kysymyksistä ja että päivitetyissä vaatimuksissa BRC on tiukentanut odotuksia ja vaatimuksia yritysten elintarviketurvallisuuskulttuurille. Mikäli et ole yrityskulttuuriasioissa pitkällä, niin aloita mm. lukemalla GFSI:n raportti ja suositukset tai lukemalla yhteenveto tässä.
DNVGL:ssä olemme työskennelleet aiheen parissa jo usean vuoden ajan. Olemme yhteistyössä globaalien asiakkaiden kanssa kehittäneet erilaisia ​​elintarviketurvallisuuskulttuurin menetelmiä. Voimme muun muassa testata turvallisuuskulttuurin tasoa. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä meihin.

Ota yhteyttä

Osmo Flink

Osmo Flink

Sales and Marketing Manager

Haluatko lisätietoja?

Yhteydenotto