DNVGL.fi

6. Digitalisaatio sertifiointialalla

Sertifikaatit käyttävät lohkoketjutekniikkaa, jolla varmistetaan sertifikaattien aitous. Tutustu Lumina ja eAdvantage -palveluihimme.

Molecule network

Ota yhteyttä

Osmo Flink

Osmo Flink

Sales and Marketing Manager / Sertifiointi-, todennus-, koulutus- ja muut palvelut

Haluatko lisätietoja?

Yhteydenotto

Kaikki puhuvat digitalisaatiosta ja sen tuomista muutoksista tulevaisuudessa. Myös sertifiointisala on siirtynyt digitaaliseen aikaan. Sertifikaatit käyttävät nykyään lohkoketjutekniikkaa.

  • Sinun on hyvä olla tietoinen siitä, miten digitalisaatio voi auttaa sinua ja jokapäiväistä elämääsi standardien, vaatimusten, sertifiointien ja yleisen turvallisuuden kanssa. DNV GL on yksi johtavista alallaan digitaalisessa muuntautumisessa.

Olemme ensimmäinen, joka käynnisti Blockchain-tekniikan kaikissa sertifikaateissamme, joten voit olla varma, ettei kukaan väärennä myönnettyjä sertifikaattejamme. Jos haluat tietää lisää siitä, mitä on Blockchain eli lohkoketjutekniikka, katso tämä lyhyt video.

Ainoina markkinoilla voimme esittää sinulle vertailuanalyysiraportin, jossa verrataan tuhansien auditointien tuloksia sadoissa yrityksissä, joten voit nähdä, miten yrityksesi toimii verrattuna muihin. Me kutsumme työkalua Luminaksi - työkalu käyttää hyödyksi BigDataa. Emme puhu aiheesta kovinkaan paljon, mutta käytämme BigDataa osana jokapäiväistä elämää - Lumina on esimerkki tästä. Jos et vielä tiedä Luminasta, katso miten se toimii täältä.

DNV GL: n asiakkaana saat mahdollisuuden tutustua kaikkiin yrityksesi tietoihin eAdvantage-portaalin avulla. Portaalin kautta voi myös olla yhteydessä auditoijaan, vastata poikeamiin tai jakaa tietoja kollegoillesi. Katso miten eAdvantage toimii tästä

Ole yhteydessä meihin kysyäksesi lisää mistä tahansa sertifiointiin tai palveluihimme liittyvästä asiasta.

Ota yhteyttä

Osmo Flink

Osmo Flink

Sales and Marketing Manager / Sertifiointi-, todennus-, koulutus- ja muut palvelut

Haluatko lisätietoja?

Yhteydenotto