DNVGL.fi

5. Turvallisuus toimitusketjussa

Organisaatioiden oletetaan hallitsevan toimitusketjuun liittyvää tietoa ja varmistamaan hankinnan vastuullisuus.

ISO 26000 by DNV GL

Ota yhteyttä

Curt Ruokolahti

Curt Ruokolahti

Business Development Manager

Haluatko lisätietoja?

Yhteydenotto

Äskettäin DNV GL vieraili suuressa globaalissa yrityksessä, joka oli juuri kartoittanut toimittajansa. Vain 10 prosenttia yli 2000 toimittajasta, joista yritys sai laskuja ja olivat siten osa niiden toimitusketjua, voisi dokumentoida vaatimusten noudattamisen, johon ne olivat sopimusvelvoitteisia.

  • Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että toimitusketjussa mahdollisesti syntyvät riskit ovat yhtä tärkeitä sinulle kuin tavarantoimittajillesi. Vuonna 2019 sinun pitäisi siksi kiinnittää huomiota paitsi omiin prosesseihisi myös päätoimittajiisi ja varmistaa toimitusketjun luotettavuus.

Organisaatioiden oletetaan hallitsevan toimitusketjuun liittyvää tietoa ja varmistamaan hankinnan vastuullisuus. Nykyään useimmat suuret yritykset kartoittavat toimitusketjussa olevia riskejä. Me DNV GL Business Assurancessa tarjoamme erilaisia palveluita, joiden avulla voit osoittaa asiakkaillesi, että yrityksesi tuotteet tai palvelut ovat kestävästi ja vastuullisesti tuotettu. Suosittelemme, että aloitat tunnistamalla toimitusketjun riskit tästä.

Yritysvastuu ja vastuullisuuden arviointipalvelujamme löydät täältä

Ota yhteyttä

Curt Ruokolahti

Curt Ruokolahti

Business Development Manager

Haluatko lisätietoja?

Yhteydenotto