DNVGL.fi

Yritysvastuuraportin varmistaminen ja yritysvastuun gap-analyysit

Ota yhteyttä

Curt Ruokolahti Curt Ruokolahti
Business Development Manager

Tiedätkö jo mitä tarvitset tai haluatko lisätietoja?

Kyllä
SHARE:
PRINT:
Reporting services from DNV GL - Business Assurance
Hyvä viestintä auttaa yritystäsi hallitsemaan sidosryhmiltä tulevia odotuksia ja vaatimuksia. Ei enää ole riittävää sanoa että yrityksesi toimii vastuullisesti, vaan se täytyy pystyä myös näyttämään. Me autamme yrityksiä kansainvälisten vastuullisuusraportointi standardeissa ja ohjeissa sekä autamme hyvin raportointikäytäntöjen hyödyntämisessä.

Vastuullisuusraportti tulee olla luotettava, jotta se edistää yrityksen mainetta ja arvoa sekä parantaa yrityksen asemaa markkinoilla. Me todennamme vastuullisuusraportteja oman toimintamallin, VeriSustain™, mukaisesti. Lähtökohdat toimintamalliin tulee GRI-ohjeista ja AA1000AS -standardista, sekä yritysvastuuraportoinnin muista periaatteista.

Vastuullisuusraportin todentamisen lisäksi teemme asiakkaiden tarpeiden mukaan ns. gap-analyyseja, joiden avulla voidaan tarkastella esimerkiksi sidosryhmien tarpeiden huomioiminen yrityksen vastuullisuusraportoinnissa. Voimme myös arvioida vastuullisuusraportoinnin vastaavuutta yrityksen toimintaan ja toimintaympäristöön.

Kaiken arviointi- ja todennustyön tarkoituksena on täyttää sama päämäärä: suurempi luottamus sidosryhmiltä. Lisäksi asiakkaamme sanovat, että he voivat hyödyntää antamiamme suosituksia avainalueidensa riskien ja mahdollisuuksien tunnistamisessa.


Lue lisää palveluistamme
 (ENG)